Kami disini

Tuesday, December 28, 2010

salam mesra semua....

Assalamualikum....

hmm terasa begitu lama x onkan blog ni...biasa la akhir tahun mmg sibuk skit dgn penutupan akaun. tugas sememangnya perlu disegerakan..semua perkara perlu disegerakan bagi mengelakkan b'laku ketiakaturan dlm p'belanjaan.
xpelah dalam kesibukan ini cuba jugalah diri ini untuk menjenguk seketika dalam blog yg agak lama ditinggalkan. bukan apa, klu terus tidak buka pasti akan lupa password. dlm kehidupan kita banyak yg diperlukan untuk m'buat password, maklumlah zaman dulu telah berubah secara mendadak dimana dikala kecil dulu jarang kita dgr b'laku kecurian cyber, tetapi sekarang org mula celik IT menyebabkan semua benda diperlukan untuk password untuk keselamatan sendiri. Tiada jaminan dlm hidup ini untuk hidup selamat , aman dan damai..tapi sebaliknya jika diSANA..jaminan hidup SELAMAT telah dinyatakan secara jelas dalam hadis, al-quran t'utamanya menyatakan sekiranya kita bisa mengikut aturan dalam al-quran, semua akan jadi baik dan selamat disana. "JANJI YANG NYATA DAN JELAS DI SEDIAKAN UNTUK UMMATNYA"

hanya kita saja yg b'usaha memilih jalan mana yang nak dituju....

hmmm xper, benda yang harus kita cari, kita cari tp jgn smpi melebih kerana mungkin apa yg kita dapat lebih itu kadang-kadang merupakan hak org lain...so, b'sederhanalah dalam setiap hal yang sepatutnya..

untuk makluman semua, inilah gambar t'baru Nur Hana Humaira 1 thn 9 bulan....
aksi manja dalam kereta...
amacam, ada cam jadi model ker???
hah, gambar curi....
xnak, xnak....
dengan b'gayanya...
buah hati penawar jantung...KASIH CINTA AYAH
kekasih hati.....SAYANG KUNTUMAN UMMI....
"cantik bunga ni...sama ngan bunga di baju Humaira"
nak sekuntum...
ada apa?? nak tengok jugak ler tu...
alahai lemah jantung hati....

akukah ini???monolog hati Humaira

No comments:

iklan Nuffnang